lørdag, juli 28, 2007

Bergen Høyre opptrer med dobbelmoral.

I dagens BT kan man lese om Bergen Høyre som kommer med helt usakelig påstander om at Arbeiderpartiet i Bergen står bak en organisert kampanje om å sende inn "falske" leserinnlegg som er kritiske til Høyre. Dette kaller jeg fullstendig fri fantasi fra Høyres ledelse i Bergen, og det virker som de ikke har annet å foreta seg enn å analysere hvert eneste leserinnlegg som kommer på trykk i Bergens pressen. Grunnen for at de mener dette er at innleggene til den navngitte personen, kalt Tor Halvorsen eller Tor M., og som ifølge Bergen Høyre ikke eksisterer fordi de ikke finner ham på internett, eller i telefonkatalogen. De kan da umulig ha lett veldig godt for jeg fant 2 eller 3 personer i Bergen som heter Tor Halvorsen, og på internett fant jeg en person i Arendal med dette navnet. Imidlertid, det Høyre er kritisk til er at Halvorsen kommer med personangrep på byrådsleder og en høyere tillittsvalgt i partiet "med de blå jakker" hvor disse angivelige innleggene kommer med karakteristikker som "bortreist", "mektig lei hennes «omskriving av historien og hennes doubletalk»"(om Byrådsleder) osv.
Det er jo akkurat på denne måten man kan lese Høyretoppene sine leserinnlegg hvor de alltid kommer med karakteristikker som "dum", "mangler virkelighetsoppfatning", "har livlig fantasi" osv. De bruker andre ord, men sier akkurat det samme. Av denne grunn kan man faktisk ha grunn til å være forbanna på partiets vegne, for dette er virkelig "hive stein på glasshus". Hadde det kommet fra et annet parti; Venstre, Krf, ja til og med fra Frp, da kunne man ha svelgt det. Men når realitetene ennå ikke er bevist, og når det egentlig ikke har betydning for den politiske debatten, så lurer man jo på hva er det egentlig Høyre vil.? Når de ikke er noe bedre selv når det gjelder sine karakteristikker av sine politiske motstandere, da kan det ikke kalles for noe annet en DOBBELMORAL. Saken viser at vi nå må få slutt på dette Byrådet, og at vi etter valget bør kunne se frem til et rødgrønt Byråd. Høyre med dette gangsynet har ikke noe i maktens korridorer å gjøre. Dette forsterkes jo når det ikke sakens realiteter ikke er bevist og når det ikke har noe særlig å si for den politiske debatt. Ja la oss håpe at valget den 10. september går de rødgrønnes vei. INSHALLAH!!!

2 kommentarer:

VamPus sa...

Næh, hei, Mathias - er du der igjen? Når alle vet du er gift iransk, er det ikke litt dumt å lage en blogg om Iran når du forsøker å være anonym?

Mathias sa...

Hvem har sagt at jeg er anonym?
Sjekk loddefjord.org. Da jeg valgte å stenge den andre siden midlertidig, men ny blogg er allerede på nettet. Denne er min private.
Det er ihvertfall ikke meg står bak disse innleggene til denne Halvorsen. Det skal jeg forsikre deg. Dette kan du hviske dine venner i Bergen i øret.